top of page

Støtter og samarbejdspartnere

HjerteRums indsats støttes både af det private og det offentlige.

Vores finansielle støtter

LO.jpg

”L'Oréal Fund for Women støtter Hjerterum, fordi Foreningen i høj grad kender målgruppens behov lokalt. Vi ser, at Hjerterum med sit innovative set-up, der i høj grad er baseret på frivillige mentorer og hjælp til selvhjælp, bidrager til øget interkulturel forståelse og gør en forskel i lokalsamfundet, hvor Foreningen arbejder. Vi håber, Foreningen bare må vokse sig stærkere med årene til gavn for brugerne, der har så meget glæde af dette samfundsnyttige initiativ.”

- Sonja Christensen, CSR Lead for L'Oréal i Norden.

KK.png

"HjerteRum har skabt et helt særligt sted for piger og unge kvinder der søger et fællesskab, hvor de sammen bliver stærkere. Det er et projekt der er startet nedefra af stærke ildsjæle og progressive unge kvinder, der selv følte et behov, og en drøm om et andet fællesskab end det traditionelle de mødte, uden måske helt at vide hvor stor værdi de ville skabe både for dem selv, og masser af andre unge kvinder. Den slags initiativer og drive, er med til at ændre verden! Som Kultur- og fritidsborgmester var det netop sådan et initiativ, jeg mener er vigtigt at støtte både politisk og økonomisk. Derfor er jeg særlig glad for, at det lykkedes.”

- Franciska Rosenkilde, Kultur- og Fritidsborgmester, København Kommune.

Anerkendelser og udmærkelser

Finn Nørgaard.png

”Projekt HjerteRum inddrager de unge aktivt, støtter udsatte piger i lokalområdet og er dermed en tryg platform, hvor pigerne roligt og trygt kan finde ind i deres voksenrolle. Overgangen fra barn til voksen er altid svær og selvbestemmelsen betyder meget for de unges udvikling. Denne tilgang er prisværdig og derfor valgte Finn Nørgaard Foreningen at tildele projekt HjerteRum Finn Nørgaard foreningens arbejdslegat 2021.”

- Pia Toftdal, sekretariatsleder, Finn Nørgaard Foreningen.

Finn Nørgaard 2_edited.jpg

Nogle af vores samarbejdspartnere

Billede5.png

”Nørrebrobyggerne er til stede i 12 boligafdelinger, og vi bakker op om, at HjerteRum er til stede i vores områder og arbejder med piger i målgruppen 13-23. Vi oplever, at især pigerne er svære at rekruttere og fastholde i et godt fritidsliv. Derfor er det positivt, at pigerne kan finde tryghed ved at deltage og være en del af HjerteRum.”

- Rola El-Dirawi, Boligsocial medarbejder.

DAB.jpeg

”I forbindelse med at jeg fik en forespørgsel om pigeforeningen Hjerterum holdt jeg et møde med Kira, og nogle af pigerne deltog også. Vi har et lokale, som ikke blev brugt så meget. Personligt syntes jeg, at projektet var rigtigt godt, og vi ville gerne hjælpe, hvis det var muligt. Bestyrelsen i Gullandsgården var også positive, og sagde ja med det samme. Det er nu 1,5 år siden vi mødtes, og det har været en sand fornøjelse. Ingen problemer har der været, og samtidig har vi en rigtig god dialog. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til både Kira og pigerne.”

- Carsten Grubak, ejendomsmester, Gullandsgården.

Besøg os

HjerteRum Lundtoftegade

Lundtoftegade 21-23

2200 København N

HjerteRum Klub N

Hillerødgade 1, 4 sal

2200 København N

HjerteRum

HjerteRum er et fællesskab og et frirum for unge kvinder, hvor de får plads til at være dem selv, og finde deres egen identitet, imens vi støtter dem i at opbygge solidariske relationer, baseret på et autentisk ønske om at styrke, støtte og lytte til hinanden.

Læs mere om HjerteRum her.

Kontakt HjerteRum

Sarah Falster, daglig leder

Mail: sarah@hjerterumdk.dk

Telefon: +45 5128 0086

Følg os

Facebook
LinkedIn
bottom of page