top of page

Bliv frivillig i HjerteRum

Hjælp piger og unge kvinder med at finde et fællesskab

IMG_1232.JPG

Et indsats med mening

Hjælp HjerteRum

HjerteRum har som mål at forbedre forhold og muligheder for unge udsatte kvinder i alderen 13-23 år og fortsætte etableringen af aktivitethuse, hvor de kan skabe sunde og trygge fællesskaber i fritiden udenfor hjemmene. 

Dette gøres med henblik på at øge de unge kvinders psykiske trivsel, modarbejde ensomhed og isolation samt bidrage til et mere aktivt fritidsliv.

HjerteRums tilgang er inddragelse af målgruppen i størst muligt omfang, så projektet skabes i samspil og i øjenhøjde med pigernes behov, udfordringer, muligheder og ønsker.

HjerteRum har stærke erfaringer med at skabe forandringer gennem empowerment, og vi ønsker gennem dette, at de unge kvinder bliver stærke aktører i eget liv.

Vi søger frivillige til vores tre aktivitetshuse på Amager, Nørrebro og Nordvest.

Man skal kunne være i HjerteRum minimum to gange om måneden (gerne 1 gang om ugen) i tidsrummet 16-19. Hvis man vil være frivillig på Amager eller Nørrebro er det onsdag, og i Nordvest er det tirsdag.

Opgaven består i at facilitere vores VidensRum, hvor de unge kvinder kan få hjælp til lektier, jobsansøgninger og lignende, samt rådgivning og vejledning til stort og småt.

Tryghed og fordomsfrihed er fundamentet for frirum.

- DUF - Frirum som et værn mod mistrivsel 2022.

Besøg os

HjerteRum Lundtoftegade

Lundtoftegade 21-23

2200 København N

HjerteRum Klub N

Hillerødgade 1, 4 sal

2200 København N

HjerteRum

HjerteRum er et fællesskab og et frirum for unge kvinder, hvor de får plads til at være dem selv, og finde deres egen identitet, imens vi støtter dem i at opbygge solidariske relationer, baseret på et autentisk ønske om at styrke, støtte og lytte til hinanden.

Læs mere om HjerteRum her.

Kontakt HjerteRum

Sarah Falster, daglig leder

Mail: sarah@hjerterumdk.dk

Telefon: +45 5128 0086

Følg os

Facebook
LinkedIn
bottom of page